OTA YHTEYTTÄ

Aura Salla: aura@aurasalla.fi +358 40 0886803

Kampanjapäällikkö: Aku Aarva+358 41 432 6510, aku@aurasalla.fi

Akulla on vuosien kokemus politiikasta, suomalaisesta järjestökentästä ja kampanjoinnista. Päivätöikseen EU- ja Eurooppa-politiikan parissa johtajana työskentelevä Aku on koulutukseltaan kv-tradenomi ja hallintotieteiden maisteri. Useissa Auran aiemmissa kampanjoissa mukana ollut Aku on innolla ohjaamassa satojen kampanjatiimiläisten joukkoa kohti tulevan kevään europarlamenttivaaleja.

”Auran kokemus ja osaaminen on tärkeää saada käyttöön Euroopan parlamentissa. Nyt kaikki mukaan tekemää tekemään kampanjaa vahvan Euroopan ja Suomen puolesta.”

Viestintäpäällikkö: Elina Hölttä, +358405932650, elina.holtta@gmail.com

Ehdokkaan sparraajana toimii monipuolinen viestinnän tekijä Elina. Elina on mikkeliläinen kaupunginvaltuutettu ja todellinen politiikan ja poliittisen viestinnän moniottelija. Höltän tausta löytyy Eurooppanuorista ja Elinalla on takanaan useita menestyksekkäitä kampanjoita eduskuntavaaleista eurovaaleihin ja aina Lahti2017 hiihdon MM, Salpausselän maailmancuppiin asti. Savolainen sydän sykkii vahvasti EUlle. 

“Koen, että Suomella on oltava vahvat edustajat kansanvallan ytimessä. Aura on vakuuttanut minut asiantuntemuksellaan. Eurooppa ansaitsee parhaat tekijät ja visionäärit. Siksi päätin lähteä mukaan kampanjaan tukemaan ehdokastani entistä vaikuttavammassa viestinnän tekemisessä.”

ALUEPÄÄLLIKÖT

Helsinki: Petteri Heliste, +358407640929, petteri.heliste@gmail.com

Petteri on helsinkiläinen yhteiskunnallisista kysymyksistä innostunut fyysikko. Opiskelijajärjestötoiminnasta  politiikan pariin ponnistanut Petteri haluaa rakentaa parempaa maailmaa tieteen ja teknologian, paremman päätöksenteon sekä laadukkaan korkeakoulutuksen avulla. Kansainvälisyys ja Euroopan unioni ovat myös Petterille tärkeitä: maailmaa muutetaan tehokkaimmin ylikansallisella yhteistyöllä

Häme: Jan Ahonen, +358505661919, janahonen1@hotmail.com

Jan on 23-vuotias korkeakouluopiskelija Hämeestä. Jan opiskelee tällä hetkellä tradenomiksi Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulussa ja on erikoistunut opinnoissaan julkishallintoon ja juridiikkaan. Janilla on työkokemusta niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta.

”Lähellä sydäntäni ovat talous- ja turvallisuuspolitiikka.”

Kaakkois-Suomi: Jussi Virsunen, Yrittäjä, KM, +358 44 238 4140, virsunenjussi@gmail.com,
Facebook: @VirsusenJussi, Twitter: @JVirsunen

Jussi on aktiivinen kokoomusvaikuttaja, joka on tällä hetkellä kunnallisjärjestön pj., piirin varapj. ja puoluevaltuuston jäsen. Jussi on toiminut mm. presidentti Sauli Niinistön kampanjan aluevastaavana. Jussi tunnustaa olevansa helposti innostuva kehittäjä:

“Olen aidosti sitoutunut tekemään työtä täällä Kaakkois-Suomessa Aura Sallan läpimenon varmistamiseksi.”

Keski-Suomi: Eetu Heiska, +358 040 7242410, heiskaeo@gmail.com, Twitter @EetuOskari 

Vaalit ovat ihmisen parasta aikaa! Väittää yhteiskuntatieteiden maisteriksi valmistunut Eetu. Viime vuonna Eurooppanuorten liittohallituksessa toiminut Eetu on ehtinyt vaikuttaa ylioppilaskunnan puheenjohtajana ja useissa vaalikampanjoissa. Syksyllä kyberturvallisuuden maisteriohjelmassa opinnot aloittanut sosiaalinen ja iloinen kaveri on työkseen Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri.

“Tule mukaan Keski-Suomen tiimiin!”

Lappi: Eemil Nuuttila, +358 44 332 8 332, meilin eemil.nuuttila@gmail.com, Twitter: @EemilNuuttila

Eemil on 24-vuotias, toisen vuoden oikeustieteiden opiskelija Lapin Yliopistossa, Rovaniemellä. Hän on pitkän linjan aktiivi Kokoomusnuorissa, missä hän on toiminut muun muassa liittohallituksen jäsenenä.

Pirkanmaa: Iida Tani, +358503663632,  iida.tani@hotmail.com 

Iida on Euroopan integraatioon sekä poliittiseen vaikuttamiseen erikoistuva valtio-opin sekä politiikan tutkimuksen opiskelija Tampereelta. Hän on ollut aktiivinen toimija Kokoomuksessa jo useamman vuoden ja vaikuttanut muun muassa Kokoomuksen Nuorten Liiton liittohallituksessa sekä Kouvolan kuntapolitiikassa.

Oulu: Atte Syväniemi, +358405560953, atte.syvaniemi@gmail.com

Atte on 22-vuotias sähkötekniikan opiskelija Oulusta. Atte toimii aktiivisesti kokoomusnuorissa ja on vahva Naton kannattaja.

Satakunta: Nea Tarvainen, +358504023311, neatarvainen@outlook.com

Nea on 19-vuotias ylioppilas joka ohjaa työkseen lasten iltapäiväkerhoa ja vapaa-ajallani toimin aktiivisesti Kokoomusnuorissa.

”Tervetuloa mukaan tekemään Suomen ihaninta kampanjaa ja Aurasta europarlamentaarikkoa.”

Savo-Karjala: Ilkka Partanen, +358417050227, ilepart@hotmail.com

Ilkka Partanen on osallistunut vuodesta 2007 jokaisiin vaaleihin kampanjoissa ja hänet huomattiin ahkeran jalkatyön sekä muunkin reippaan tekemisensä ansiosta.  Sittemmin vastuut kasvoivat kun Ilkka tuli tiimiimme viime Eurovaaleissa. Nyt hänen vastuullaan on Savo-Karjalan alueen kampanjointi.

 Uusimaa: Juho Kärkkäinen, +358 50 300 1408, juho.karkkainen@hotmail.fi

Juho on 26-vuotias liiketalouden loppuvaiheen opiskelija Helsingistä. Päivätyökseen hän toimii Varusmiesliiton pääsihteerinä. Vapaa-ajallaan Juho toimii useammissa luottamustoimissa, kuten Uudenmaan Kokoomusnuorten puheenjohtajana sekä Uudenmaan Kokoomuksen hallituksen jäsenenä. Näiden lisäksi hän aloitti kesällä Kokoomuksen sivistyspolitiikan verkoston yhtenä puheenjohtajista.

Varsinais-Suomi: Malla Rannikko-Laine, +358407213429, malla.rannikkolaine@gmail.com

Malla on asiantuntijatehtävässä työskentelevä äiti, innokas järjestötoimija ja kaupunginvaltuutettu. Hän on Varsinais-Suomen Kokoomusnaisten puheenjohtaja ja Kokoomuksen Naisten Liiton liittohallituksen jäsen. Malla on koitoisin Salosta, opiskellut Turussa ja nyttemmin kotiutunut Kaarinan Littoisiin. ”Minulle on tärkeää, että ehdokkaallani on vahva ote tulevaisuudesta, selkeä visio yhteisestä Euroopasta ja tavoitteena myös kestävä kehittäminen.

Pohjanmaa: Riku Hirsimäki, +358407529105, rikuhir@gmail.com, Twitter: @RikuHirs

Riku on 21-vuotias hallintotieteiden ylioppilas Vaasan yliopistosta, jolla juuret ovat Etelä-Pohjanmaalla, Kurikassa. Eurooppa-asiat ja kansainvälisyys ovat olleet pitkään lähellä sydäntä ja Auran kampanjaan lähtö oli Rikulle innostavaa ja luontevaa. Aluepäällikkönä Riku on jo aloittanut tiimin keräyksen omalla alueellaan ja aktiiveja onkin saatu jo jonkin verran kasaan.